En-gros sortiment

Vi præsenterer i øjeblikket syv varianter af Friis-Holm Chokolade, ren chokolade! Vores 5 mørke chokolader er alle enkeltbønne-chokolader, dvs. de er lavet af en bestemt kakaosort. 4 forskellige fra Nicaragua og én fra Honduras. Derudover har vi lavet to "mørke" mælkechokolader, på henholdsvis 55% og 65% kakao - begge på en "blend" af forskellige smagsfulde kakaoer fra Nicaragua.

Posted torsdag d. 1. oktober Tags:

Hver sommer laver vi Friis-Holm Hyldeblomstdrik. Vi bruger vores egen, originale opskrift og brygger en kraftig drik af hyldeblomster, økologiske citroner og brun farin. Den danske sommer hældt på flaske – lige til at nyde året rundt.

Posted tirsdag d. 1. september Tags:

Siden 2000 har vi haft agentur, import og engros-salg af Scharffen Berger, en chokolade fra San Francisco, som har vundet mange fans blandt professionelle kokke og madskribenter verden over med sin rige, nuancerede smag, som skabt til desserter og kager. Der er tre suveræne mørke chokolader 62%, 70% og 99% til restauranter og caféer. Og et righoldigt udvalg af barer til detailsalg.

Posted lørdag d. 1. august Tags:

Vi importerer også Blend, en kollektion af sorte, grønne og hvide theer fra et lille tehus fra Italien. Theer i særklasse, der smager blødt, fyldigt og rundt, takket være den gennemførte kvalitet og de delikate smagsvarianter. Der er både små æsker med pyramide-tebreve, løs vægt i alupose eller smukke dåser, alt til detail. Og så løs vægt i 1 kg poser og 100 stk kasser af brevene til Caféer og restauranter hvor kvaliteten skal være i højsædet uden at arbejdet tager overhånd.

Posted onsdag d. 1. juli Tags:

Vi fører de fantastisk delikate olivenolieprodukter fra Marina Colonna i Molise. Sidste år blev Marinas D.O.P. olivenolie valgt til en af verdens bedste olivenolier. Derudover er hendes citrusolier uden sammenligning.

Posted mandag d. 1. juni Tags:

Enestående og dejlige økologiske marmelader, jams og chutneys i et væld af varianter. Fremstillet efter engelsk tradition på en lille gård i Nordfrankrig.

Posted fredag d. 1. maj Tags: