Vores sortiment

Marmalade jars

Hver sommer laver vi Friis-Holm Hyldeblomstdrik. Vi bruger vores egen, originale opskrift og brygger en kraftig drik af hyldeblomster, økologiske citroner og brun farin. Den danske sommer hældt på flaske – lige til at nyde året rundt.

Posted tirsdag d. 1. september Tags:

Vi importerer også Blend, en kollektion af sorte, grønne og hvide theer fra et lille tehus fra Italien. Theer i særklasse, der smager blødt, fyldigt og rundt, takket være den gennemførte kvalitet og de delikate smagsvarianter. Der er både små æsker med pyramide-tebreve, løs vægt i alupose eller smukke dåser, alt til detail. Og så løs vægt i 1 kg poser og 100 stk kasser af brevene til Caféer og restauranter hvor kvaliteten skal være i højsædet uden at arbejdet tager overhånd.

Posted onsdag d. 1. juli Tags:

Vi fører de fantastisk delikate olivenolieprodukter fra Marina Colonna i Molise. Sidste år blev Marinas D.O.P. olivenolie valgt til en af verdens bedste olivenolier. Derudover er hendes citrusolier uden sammenligning.

Posted mandag d. 1. juni Tags:

Enestående og dejlige økologiske marmelader, jams og chutneys i et væld af varianter. Fremstillet efter engelsk tradition på en lille gård i Nordfrankrig.

Posted fredag d. 1. maj Tags: