Friis-Holms pip

Her vil jeg jævnligt opdatere vores færden. Det være sig events vi deltager i, markeder og foredrag. Derudover bliver der ind imellem pip om dagligdagen og udfordringerne ved at producere og importere gourmétprodukter, opdateringer om kakaohøsten i Mellemamerika, nye bogprojekter, franskmænds arrogance og Italiens fortræffeligheder. Jeg vil også smide en opskrift i ny og næ, så I får inspiration til fest og dagligdag med vores produkter. Om det bliver en blog eller et nyhedsbrev må tiden vise.

Photo: Andreas Wiking
World champions

For andet år i træk hiver chokolademageren Mikkel Friis-Holm et verdensmesterskab hjem til Danmark fra International Chocolate Awards. Det sker samtidig med, at han er i færd med at starte dansk håndværksproduktion af chokolade fra bønne til bar i Lejre. Fabrikken ventes at være klar med de første plader af Friis-Holms innovative chokolader til marts.

Guldvinder x tre. I dag har Friis-Holm vundet verdensmesterskabet i chokolade 2014 i kategorien mælkechokolade og snuppet to bronzemedaljer i den mørke kategori ved International Chocolate Awards. Det er tredje gang, at Friis-Holm Chokolade vinder guld. Ved europamesterskaberne tidligere i år og verdensmesterskabet sidste fik Friis-Holm både guld- og sølvmedaljer.

”Jeg er stolt over at vi igen i år har vundet flere priser ved verdensmesterskabet i chokolade og over, at vores chokolade også indgår i tre af vinderne i de fyldte chokolader fra Peter Svenningsen. Det beviser at vores strategi om at ville være bedst i verden baseret på kvalitet fra bønne til bar betaler sig,” siger Mikkel Friis-Holm, stifter og kreativ direktør, der samtidig glæder sig til fremover at få endnu mere kontrol over udviklingen af kvalitet og produkter.

Posted tirsdag d. 2. december Tags:

Awardvinderne

Friis-Holms mælkechokolade Dark Milk 55% vandt guldprisen i sin kategori ved International Chocolate Awards 2013.
Friis-Holm Pure Dark Nicaliso 70% vandt sølv i den mørke kategori.

Posted lørdag d. 19. oktober Tags:

Mikkel i chokoladeboden

Vi har allerede været på flere markeder her i foråret, og der er mange flere muligheder for at møde os rundt omkring på Sjælland.

Læs mere

Posted fredag d. 10. maj Tags:

Awardvinderne

Friis-Holm har atter høstet priser i forårets europæiske runde af International Chocolate Awards!

Læs mere

Posted fredag d. 10. maj Tags:

Johé kakaobønner

Nye Johé kakaobønner er fantastiske! Og chokoladen ligeså. Køb den her:
http://shop.friis-holm.dk/johe-70.html

Læs mere

Posted onsdag d. 6. februar Tags:

Pure Dark Milk 55% Vores mælkechokolade Friis-Holm Pure Dark Milk 55% vandt sølv i kategorien "Bars – Milk plain/origin bars" ved The International Chocolate Awards i London d. 12. oktober. Det er vi meget stolte af.

Posted fredag d. 12. oktober Tags:

Friis-Holm Pure Collection

To af vores chokolader, Nicaliso og 55% Dark Milk, har været med i The Great Taste Awards i England, og The Guild of Fine Food tildelte begge chokolader stjerne og guld. Udover at vi selvfølgelig elsker at få priser, så er der nu noget over englændere og deres navne!

Læs mere

Posted tirsdag d. 4. september Tags:

Formlandmessen

Friis-Holm er på Formlandmesse i Herning i hele næste uge, der er åbent fra fredag den 20/8 til og med mandag den 23/8. 9-18 alle dage. Kik forbi hvis I er på Formland-messe i Herning.

Jeg er stolt over at skulle lave oplæg til den her…

Læs mere

kakaofrugt

Her vil jeg jævnligt opdatere vores færden. Det være sig events vi deltager i, markeder og foredrag. Derudover bliver der ind imellem pip om dagligdagen og udfordringerne ved at producere og importere gourmétprodukter, opdateringer om kakaohøsten i Mellemamerika, nye bogprojekter, franskmænds arrogance og Italiens fortræffeligheder. Jeg vil også smide en opskrift i ny og næ, så I får inspiration til fest og dagligdag med vores produkter.
Læs (lidt) mere…

Posted onsdag d. 9. juni Tags:

johe