Om Friis-Holm

Mikkel Friis-Holm Friis-holm er en lille virksomhed der importerer gourmetprodukter af allerhøjeste kvalitet.

Mikkel Friis-Holm er kok, og har arbejdet for eller med nogle af de dygtigste kokke i Danmark og San Francisco.

Friis-Holm startede som virksomhed med agenturet på Scharffenberger chokoladen fra San Francisco, og har i løbet af årene tilføjet Blend the fra Milano, den fantastiske olivenolie fra Marina Colonna og de helt fænomenale økologiske marmelader og syltetøj fra Tea Together i Nordfrankrig. Derudover producerer vi hyldeblomstdrik efter oldemors opskrift, og sidst.

I 2008 begyndte Friis-Holm at producere chokolade af bønner i absolut topklasse fra Nicaragua og Honduras og har fra begyndelsen været at finde blandt verdens bedste chokoladeproducenter. I 2014 blev Friis-Holm Chokolade A/S grundlagt med produktion i Hvalsø, og i sommeren 2019 opføres ny fabrik i Herslev.

Læs alt om chokoladen på www.friisholmchokolade.dk

Foredrag