Et spændende efterår venter

Formlandmessen

Friis-Holm er på Formlandmessen i Herning i hele næste uge, der er åbent fra fredag den 20/8 til og med mandag den 23/8. 9-18 alle dage. Kik forbi hvis I er på Formland-messe i Herning.

Jeg er stolt over at skulle lave oplæg til den her om mikrochokolade: http://www.madbloggersymposium.dk/ den 28. august, det bliver lidt sjovt, og superspændende program, men desværre kun for tilmeldte.

Jeg skal lede et bagekursus i chokoladeselskabsregi i september: http://www.chokoladeselskabet.dk/joomla/arrangementer/foreningsarrangementer/details/83-i-kokkenet-med-mikkel-friis-holm Glimrende anledning til at melde sig ind i denne udmærkede forening.

Derudover er der jo den fantastiske biannuale Slow Food messe i Torino til oktober - Salone del Gusto. Jeg glæder mig helt vildt: http://www.salonedelgusto.it/welcome_eng.lasso

I øvrigt vil jeg når jeg nu er i gang slå et slag for Slow Food i Danmark, her med link til vores eget convivium i Odsherred og vestsjælland: http://www.slowfoododsherred.dk/. Jeg har været med til at starte conviviet op sammen med bla. Rie Boberg: http://www.rieboberg.it/. Hun er formand og jeg næstformand. Vi laver masser af interessante arrangementer herude, men som medlem af Slow Food har man adgang til alle arrangementer i hele verden, så et tip til en ferie kunne være at kontakte lokalafdelinger der hvor man skal hen, og så få en på opleveren for smagsløgene.

Når jeg er i Torino så ligger det her fantastiske ikke overgåede superdelikatessesupermarked lige ved siden af Linghotto-konferencecenteret (der i øvrigt er i de gamle Fiat-fabrikker). Eataly: http://www1.eataly.it/index.php?lang=en

Og når vi når november er der jo Julens Chokolade i Århus, en glimrende anledning til at få stiftet bekendtskab med vores chokolade. Den fås pt. i et rigtigt stort udvalg hos Gemüsen i Højbjerg. http://www.gemusen.dk/